E te mana'omia se silk scrunchy e fesoasoani ia te oe i lenei taumafanafana

Ua oo mai le taumafanafana vevela.I lenei tau vevela ma le leaga, o le a se mea e mafai ona ou faʻaogaina e faʻaalu ai le taumafanafana i le mafanafana?

O le tali: silika.

I le avea ai o le "masiofo tamalii" lauiloa i ie, siliki e malu ma manava, ma se paʻi malulu, aemaise lava mo le vevela vevela.

Ua oʻo mai le taumafanafana, ona o le vevela, o teineiti o le a nonoa o latou lauulu, ae o le nonoa o latou lauulu mo se taimi umi o le a toso ai le ulu ma mafua ai le ulu ulu.O taimi uma lava ou te aveese ai le fusiua o le lauulu, o le a ou aumaia ni nai o tatou lauulu taua.

信图片_20220531163939

E matua fautuaina tagata uma e faʻaaogalauulu silika masii!E manaia tele le nonoa o le lauulu e aunoa ma le tuʻuina o ni faʻailoga, ma o le a le tosoina ai le ulu.Afai e masani ona tuu i luga o le tapulima, o le a leai se faailoga.

 

Sioa i le komepiuta i le galuega, sioa i le telefoni feaveai pe a uma le galuega, ma le leva o le po e matamata i se tala faatino… Masalo o le tulaga lea o loo i ai le toatele o tagata.Ina ua uma ona sioa i oloa faaeletonika mo se taimi umi, o le a le umi na e le tausia lelei ai ou mata?信图片_20220531163913

Afai e le malolo lelei mata ma malolo, o faailoga e pei o mata mago, tiga, li'o pogisa, ato mata tetele, ma mata vaivai o le a mulimuli mai i le taimi.

I le feagai ai ma faʻafitauli eseese o mata, e toʻatele tagata e mafaufau muamua i kulimi mata, mataʻu mata, ma isi, ae o loʻo i ai se isi mea faʻapitoa e ono le amanaiaina e tagata uma!O leufimata silika mulberry.

信图片_20220331101202

I le faaopoopo atu i foliga matagofie o mata siliki mata matapulepule, silika lava ia e iai mea masani moisturizing.O nisi tagata e valaau i leufimata mata silika“ufimata mata collagen natura”.O le polotini siliki o loʻo i ai i totonu e le gata e mafai ona faʻafefeteina le paʻu i luga o mata, ae e iai foi se aafiaga taua tele i le faʻamalolo o liʻo pogisa!Ma o le paʻi e faʻalelei ma atoatoa, ma o le a le lagona le gaogao o le siliki e tusa lava pe vevela vevela.

 

 


Taimi meli: Iuni-01-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou