Ia tausia lelei lou lauulu i se pulou moe silika

Ou te talitonu o le toatele o tagata e momoe le mautonu, o latou lauulu e masaesae ma faigata ona tausia pe a ala i luga i le taeao, ma e afaina i latou i lauulu ona o galuega ma le olaga.

E matua fautuaina lava e te fa'aofuina sepulou lauulu silikaia afifi atoa lou lauulu ma tausia lau lauulu lamolemole!

PONETI

O lemulberry silk nightcape mafai ona puipuia le feteʻenaʻiga i le va o le lauulu ma le aluga i le taimi o le moe, ma e mafai foi ona puipuia le lauulu mai le faʻagogo ma tausia le luster!

O MM lauulu uumi o le a feagai ma faʻafitauli tutusa pe a moe.O le lauulu o le a tui i luga o le paʻu.O tagata ma'ale'ale o le a le moe lelei ona o lenei mea.Nightcaps e mafai ona foia lelei lenei faafitauli.

A e ala i luga i le taeao, o le a pipii pea lou lauulu, aemaise lava mo tamaitai e pupuu lauulu.Afai e te faanatinati e alu i le galuega, e leai sou taimi e teu ai, o lea e mafai ai ona e alu i fafo ma lenei lauulu faʻapitoa.

Fa'ailoga aganu'u malu bpnnet pulou moe silika ponai lua itu

Mo tama'ita'i umi-lauulu e fesua'i laulu ma fa'a'au'au pe a selu o latou lauulu,pulou silika mulberrye mafai ona foia lelei nei faʻafitauli, ma e te le tau popole i le liliu ma faʻafefe lou lauulu pe a e moe!!

O le faʻaaogaina umi o mulberry silk nightcaps o le a sili atu ai le susulu o lau lauulu, malu ma sili ona lelei le tausiga, e mafai ona faʻaitiitia le feteʻenaʻiga e mafua mai i le liliu i le po, aloese mai le moe moe ma maanuminumi, ma faia foi se sao susu ~

Mo tama'ita'i e fulafula lauulu, ou te fautua atu ia e tausia se masaniga lelei o le puipuia o lau lauulu, e le gata o le fa'aogaina o le fa'amalo, ae o le ofuina o se silk nightcap o se filifiliga sili lea pe ae moe.

Fa'atauga Siisii ​​19mm,22mm,25mm100 Silk Bonnet lanu masani

E lauiloa tele fo'i fa'ava-o-malo, ma e le na'o le po.

E mafai ona e ofuina a'o e fufulu ou mata ma fa'aoga le matapulepule.E mafai foi ona ofuina e pei o se pulou la!

Mulberry silik nightcaps avatu faalua le tausiga i lou lauulu ~

 


Taimi meli: Me-28-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou