aisea e manaomia ai e tagata uli ni aluga silika

O le taliaina o le taua o lauulu ma le tausiga o le paʻu e tu o se maatulimanu mo tagata taʻitoʻatasi, aemaise lava i latou e iai manaʻoga faʻapitoa e pei o tagata uli.Fa'ailoaina le pa'i matagofie opusa aluga silikafa'aalia se malo o fa'amanuiaga o lo'o fa'atali e su'esu'eina.O lenei blog e amata i se faigamalaga e faʻamatalaina le faʻaogaina o mea leleipusa aluga silikaofo, taulaʻi faʻapitoa i le mafuaʻaga e manaʻomia ai mo le soifua manuia o tagata uli.

Malamalama i Manaoga Laulu ma Pa'u

O le lauulu uliuli e tu i fafo ona o lona mamanu faʻapipiʻi tulaga ese ma lona tino, e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa e tausia ai lona soifua maloloina ma le malosi.O luʻitau o le faatumauina o le susu i lauulu uliuli o se popolega faifaipea, faʻamamafaina le manaʻomia mo fofo faʻapitoa.

A o'o i le tausiga o le pa'u, o le ma'ale'ale ma le fa'amamago i tagata uli e mana'omia ai ie malu e fa'amalieina nei mana'oga.O le malamalama i nei nuances e taua tele i le tuʻuina atu o le tausiga lelei mo lauulu ma paʻu.

Fa'amanuiaga ole Aluga Silika mo Laulu

Fa'amanuiaga ole Aluga Silika mo Laulu
Punavai Ata:tatala

Faʻaleleia le soifua maloloina o lauulu e ala i le faʻaaogaina oaluga silikafa'aalia se lalolagi o fa'amanuiaga e fetaui ma mana'oga tulaga ese o tagata uli.O luga lamolemole oaluga silikae iai sona sao taua i le fa'aitiitia o fe'ese'esea'iga ma malepe, fa'amautinoaina o lo'o puipuia manoa ta'itasi i le po atoa.A fa'atusatusa i pusa aluga cotton,aluga silikaofo atu se fusi agamalu e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina ma faʻaleleia ai le soifua maloloina o lauulu.

O mea e le faʻafefeteina o le silika o se suʻega taʻaloga pe a oʻo mai i le taofiofia o le susu.E ala i le faʻasaoina o suauu masani i totonu o lauulu,aluga silikafesoasoani tele i le soifua maloloina atoa o lauulu.O lenei a'afiaga e sili atu nai lo mea fa'alelei, su'esu'e i le malosi autu ma le malosi o fusi ta'itasi, faia taeao uma o se amataga fou mo lou lauulu.

O le fa'atumauina o lauulu e fa'afaigofie aialuga silikaa'o sili atu i le fa'asaoina o sitaili fa'anatura ma foliga puipui.E tusa pe e te luluina ou lauulu pe faʻaalia ni fili lavelave,aluga silikafa'amautinoa o lo'o tumau pea lou lauulu ma sauni e fa'ato'ilaloina lu'itau o aso ta'itasi.

Fa'amanuiaga ole Aluga Silika mo Pa'u

Fa'aiti'itia Fa'aitaita'i Pa'u

O mea hypoallergenic o le silika e maua ai se talipupuni e tetee atu ai i mea e ono afaina ai le paʻu, faʻamautinoa se malologa filemu i le po.

Fa'alelei ile pa'u ma'ale'ale, aluga silika e ofoina atu se pa'i ma'ale'ale e fa'afaileleina ai lou pa'u manuia i le po atoa.

Puipuia Maanuminumi ma Laina Lelei

O le lamolemole lamolemole o taga aluga silika e fai ma leoleo mai ga'o, fa'asaoina le susulu o lou pa'u talavou.

O le fa'apa'iaina o aluga silika e maua ai fa'amanuiaga mo se taimi umi i lou soifua maloloina o lou pa'u, ma folafola atu ai se malaga aga'i i le lalelei e le gata.

Fautuaga Fa'atino mo le Filifilia ma le Fa'aaogaina o Ipu aluga Silika

Filifilia Siliki Lelei

Filifili mo Mulberry Silk nai lo isi ituaiga

O le silika mulberry e tulaga ese o se filifiliga sili pe a filifilia lau ie aluga.O lona uiga matagofie ma le tumau e siitia ai lou poto masani moe, faʻamautinoa uma le mafanafana ma le faiga.

Mafaufau i le faitau o filo ma lalaga

Su'esu'e i fa'amatalaga lavelave o le numera o filo ma lalaga e su'e le fetaui lelei mo oealuga silika.O se numera maualuga o filo e faʻaalia ai se laulelei laulelei, ae o lalaga eseese e ofoina atu tikeri eseese o le malu ma le manava.

Tausiga ma Tausiga

Mulimuli i Fa'atonuga Fufulu ma Fa'amago

Fa'ata'ita'i i fa'atonuga fa'apitoa mo le fufuluina ma le fa'amamago o lo'o tu'uina atu mo aluga silika e fa'atumauina ai lo latou tulaga mama.O le tausiga fa'alelei e fa'amautinoaina o lou aluga e tumau pea lona iila ma le mulumulu pe a uma ona fufulu.

Talia le Uumi ma le Tumau

Fa'aagaga i le umi o lau aluga silika e ala i le fa'amuamua o le tausiga lelei.E ala i le mulimulitaia o laasaga faigofie o le tausiga, e mafai ona e faʻalauteleina le ola o lau mea faʻapipiʻi moe matagofie, faʻamautinoa po o le moe matagofie e le faʻalavelaveina.

Tatala le mealilo i lauulu olaola ma paʻu saʻo ma ni aluga silika.Talia aoga o le faʻaitiitia o gau, puipuia o le faʻaleagaina o le paʻu, ma le lalelei e le gata.Fa'ae'e lau fa'atonuga o le tausiga o oe lava e ala i le teu fa'afaigaluegaina o aluga silika mananaia e fa'atatau mo ou mana'oga fa'apitoa.Fa'aleleia atili lou soifua maloloina o lau lauulu ma lou pa'u ma fa'afiafia i le matagofie o fofo o tausiga fa'apitoa.Tofo i le suiga muamua ma ala mai i aso taitasi i se lagona faafouina o le mautinoa ma le susulu.

 


Taimi meli: Iuni-27-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou